Nieuwe jeugdsecretaris en ledenadministrateur

het bestuur van v.v. Holten is erg blij met de aanstelling van een nieuwe jeugdsecetraris en van een nieuwe ledenadministrateur.

Jeugdsecretaris, per direct heeft Linda Tuitert deze functie op zich genomen. Het afgelopen jaar werd deze functie waargenomen door de jeugdvoorzitter aangezien er geen kandidaat beschikbaar was. Het (jeugd)bestuur wenst Linda veel succes bij de invulling van deze functie en heeft er alle vertrouwen in dat Linda met haar frisse blik haar steentje bij zal dragen bij het waarborgen van de organisatie binnen het jeugdbestuur en bij de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij v.v.Holten.

Ledenadministratie, per direct heeft Rene van der Meer het stokje overgenomen van Jaap Huisman als ledenadministrateur. Rene is al jaren actief binnen de jeugdcommissie als coördinator bij o.a. de JO11,JO9, JO8 en JO7 en beheert sinds het afgelopen seizoen ook het wedstrijdsecretariaat. Rene heeft aangegeven dat hij m.i.v. van het nieuwe seizoen gaat stoppen als coördinator bij de JO9, JO8 en JO7 en de inloop groep en dat hij komend seizoen dus de ledenadministratie en het wedstrijdsecretariaat bij de jeugd oppakt. Het bestuur wenst Rene veel succes bij zijn nieuwe functie. Mochten er geïnteresseerden zijn voor de functie van coördinator JO9, JO8 en JO7 en de inloop groep dan kunnen zij zich melden bij jeugdvoorzitter Arno Reusink, voorzitter-jeugd@vvholten.nl of via 06-43555003.

Natuurlijk wil het bestuur Jaap Huisman bedanken voor het beheren van de ledenadministratie de afgelopen 2 jaar, door drukte bij de exploitatie van Café Toontje was het voor Jaap erg lastig om de ledenadministratie nog langer op zich te nemen. Het bestuur wenst Jaap dan ook veel succes bij het exploiteren van Café Toontje.