Ledenshop Actiemaand, van 15 september t/m 15 oktober 2018 !

Beste V.V. Holten leden,

Het nieuwe voetbalseizoen is net begonnen en onze ledenshop is vernieuwd , naast een breder assortiment is een belangrijke verbetering dat er nu ook de mogelijkheid is om je bestelling gratis af te halen bij Egberts Sport in Holten. Ieder V.V.Holten-lid krijgt het gehele jaar door 10% korting op de bestellingen via de ledenshop. Met de aankopen die je in de Ledenshop doet, steun je tevens je club. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die jouw club van de kledingsponsor ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club!

Net als afgelopen seizoen hebben we ook dit jaar weer 2x de Ledenshop actiemaand. We beginnen komend seizoen gelijk met de eerste actiemaand van dit seizoen. Ontvang nu bij bestelling van je V.V.Holten kleding of accessoires, op de V.V.Holten-ledenshop, maar liefst 20% korting op je bestelling! De actie loopt van 15 september t/m 15 oktober 2018. Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u gebruik maken van onderstaande link ( https://clubs.deventrade.com/nl/vv-holten ).

De bestelde kledingstukken of accessoires kunnen worden afgehaald bij Intersport Schutte in Raalte of bij Egberts Sport in Holten. Er is ook een mogelijkheid om de kleding rechtstreeks thuisbezorgd te krijgen echter hier zijn kosten aan verbonden. Betaling gaat via Ideal bij uw bestelling. Voor bestellingen tot € 25,00 exclusief bedrukking, worden er €3,50 servicekosten in rekening gebracht. Bij bestellingen vanaf €25,00 exclusief bedrukking, betaalt u geen servicekosten meer ! Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam,nummer of initialen te laten bedrukken. De kosten van het bedrukken van initialen is €4,95, een rugnummer kost €4,95 en een naam kost €10,95.

Wij hopen dan ook dat vele roodzwarters gebruik gaan maken van deze actie, want met je aankoop maak je niet alleen jezelf blij maar steun je ook onze club !

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur V.V.Holten