Inleveravond wedstrijdkleding en trainingspakken, materialen en sleutels leiders en trainers en de mogelijkheid tot ophalen van de gevonden voorwerpen .

Beste trainer/leiders, spelers, ouders en of verzorgers,

volgende week maandag 25 juni, tussen 18.30 en 20.00 uur,  staat er een inleveravond gepland. Tijdens deze avond is er de gelegenheid voor alle spelers om wedstrijdkleding en trainingspakken in te leveren, kunnen leiders en trainers de sleutels en overige wedstrijd en trainingsmateriaal inleveren, daarnaast is er de laatste gelegenheid om te  kijken naar de gevonden voorwerpen .

Wedstrijdkleding en trainingspakken

Let op: wat moet wel en wat hoeft niet ingeleverd worden !

1. Alle trainingspakken moeten ingeleverd worden;
  2. Alle keeperstenues moeten ingeleverd worden;
  3. Alle wedstrijdkleding die beschadigd is (denk hierbij oa aan het logo Cliniclowns);
  4. Wedstrijdkleding die te klein is, graag inleveren;
  5. Spelers die helaas hebben besloten te stoppen met voetballen bij v.v. Holten kunnen ook deze avond hun kleding in komen leveren.

Voor aanvang van het nieuwe seizoen wordt opnieuw een moment gepland waarop wedstrijdkleding zal worden uitgegeven. Ook nieuwe jeugdspelers kunnen dan hun kleding ophalen. Nadere informatie hierover volgt binnenkort.

Dus de kleding die gaat goed past, of waar het labeltje met het nummer ontbreekt, hoeft niet te worden ingeleverd!

Mocht deze tijd echt niet schikken, laat dit dan weten via kledingplan@vvholten.nl dan maken we een aparte afspraak.

Inleveren sleutel en overige materialen

voor alle leiders en of trainers hebben we een 2e avond gepland ( 25 juni van 18.30-20.30 uur), de 1e mogelijkheid is vrijdag 22 juni tijdens de afsluitende BBQ,  om hun sleutels, ballen en andere materialen in te leveren. Mocht je op beide avonden verhinderd zijn neem dan contact op met Arno Reusink, 06-43555003 zodat we een andere afspraak kunnen maken .

Misschien handig om alvast  te noteren, de uitgifte van materialen voor het nieuwe seizoen vind plaats tijdens de Kick Off van het (nieuwe) seizoen 2018-2019 op dinsdag 10 juli om 20.00 uur.

Gevonden voorwerpen

net als voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer veel diverse spullen blijven liggen in in met name de kleedkamers, het is echt verbazingwekkend wat onze (jeugd)spelers achterlaten op ons sportpark. Gedurend het seizoen is er voldoende gelegenheid geweest om deze spullen als nog op te halen. Maandag 25 juni, tussen 18.30 en 20.30 uur,  is de laatste mogelijk, daarna zullen de spullen geschonken worden aan een goed doel. Dus maak gebruik van deze laatste kans !