Zaterdag 1 september afscheidswedstrijd Edwin Knapen en opening kunstgrasveld.

Na 17 seizoenen in de hoofdmacht van v.v. Holten heeft Edwin Knapen besloten te stoppen als speler van het eerste elftal. Met bijna 450  officiële wedstrijden in het eerste elftal is Edwin op en naast het veld altijd een voorbeeld voor zijn teamgenoten en jonge roodzwarte voetballers geweest. Deze echte clubman krijgt dan ook een feestelijke afscheidswedstrijd aangeboden op zaterdag 1 september,aanvang 18.00 uur, ons huidige 1e elftal zal het dan opnemen tegen All-star team bestaande uit spelers waar Edwin de afgelopen 20 jaar mee samen gespeeld heeft.

Tevens wordt er deze dag afscheid genomen van het drietal Merijn Bekkernens, Wilfred van der Pluijm en Rik Stoevenbelt ook zij speelden bij elkaar meer dan 40 seizoenen in Holten 1. De wedstrijd wordt gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld op Meermanskamp dat deze dag officieel in gebruik wordt genomen.

Het bestuur roept alle Roodzwarters op om deze wedstrijd bij te wonen zodat Edwin, Merijn, Wilfred en Rik een passend en verdiend afscheid krijgen.