Zeer geslaagde fietsverlichtingsactie Biketotaal Bloemendal en V.V.Holten

Dinsdag 29 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse  fietsverlichtingsactie. Sinds 4 jaar organiseert Biketotaal Bloemendal samen met VV Holten een fietsverlichtingsavond  op sportpark Meermanskamp voor alle  V.V. Holten-jeugd.  Het initiatief voor deze actie komt van Peter Bloemendal,  Peter is zelf al jaren actief als sponsor en als speler van VV Holten en hij wilde ook dit jaar weer wat terug doen voor zijn vereniging.

Tijdens deze avond werd van alle aanwezige fietsen de verlichting gecontroleerd en waarnodig werd deze kosteloos gerepareerd. De fietsen die geen verlichting hadden werden voorzien van een draagbare fietsverlichtingen. 

“We zijn erg blij dat Biketotaal Bloemendal samen met VV Holten  voor het 4e jaar deze avond heeft georganiseerd. Deze avonden sluiten  perfect aan bij het beleid van VV Holten”, aldus jeugdvoorzitter Arno Reusink . Ieder najaar doen wij een oproep aan onze jeugdleden waarin wij vragen of al onze leden er voor kunnen zorgen dat ze s’avonds goed zichtbaar op pad gaan van en naar de voetbaltraining. Een goede verlichting is hierbij essentieel.