Zeer geslaagd Mix toernooi JO15 en JO13 V.V.Holten en Blauw Wit

Op woensdag 24 april is er door Wouter Mollenhof, lid van V.V.Holten en stagiaire van het ROC Twente een mix toernooi georganiseerd voor alle spelers van JO15 en JO13 van V.V Holten en Blauw Wit’66. Wouter doet de opleiding sport en bewegen bij het ROC Twente in Enschede en hij is al 3 jaar actief als stagiaire bij V.V. Holten. Dit jaar doet hij eindexamen en als examenopdracht moet hij zelfstandig een aantal activiteiten organiseren, daarnaast loopt hij al jaren stage als jeugdtrainer bij V.V. Holten. Het idee van een mixtoernooi m.m.v. beide Holtense voetbalverenigingen kwam van Wouter zelf. “Het is een leuk evenement wat zorgt voor een mooi stukje afleiding in de meivakantie, daarnaast is het een mooie gelegenheid om de samenwerking tussen beide verenigingen te verstevigen”, aldus organisator Wouter Mollenhof.

Van beide verenigingen waren er in totaal zo’n 60 deelnemers en er werden 8 teams geformeerd die 2 poules van 4 streden voor een plek in de halve finale. De deelnemende teams waren Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Bayern München, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt en Hoffenheim. Na de poulefase waren het Arsenal, Chelsea, Eintracht Frankfurt en Hoffenheim die zich plaatste voor de halve finale. In de eerste halve finale streed Arsenal tegen Hoffenheim om een finale plaats, een zeer effectief Arsenal wist Hoffenheim met 4-2 te verslaan. De 2e halve finale ging tussen Chelsea en Eintracht Franfurt, hier moesten strafschoppen aan te pas komen en uiteindelijk trok Chelsea aan het langste eind. De finale Arsenal tegen Chelsea eindigde net als in de poule fase in een gelijk spel, maar Arsenal nam uiteindelijk de strafschoppen beter en daardoor werden zij winnaar van het mixtoernooi. Eintracht Frankfurt won uiteindelijk de strijd om de 3e plek van Hoffenheim en zo kwam er een eind aan een goed verlopen toernooi.

Na de prijsuitreiking bedankte Wouter V.V. Holten voor het faciliteren van het toernooi en verder werden Blauw Wit, fotograaf Math Willems en alle vrijwilligers bedankt voor hun medewerking en bijdrage. Op de Facebook pagina Voetbal Holten staan nog meerder foto's .

Winnaar Mix-toernooi: Arsenal

Achterste rij,vlnr: Stijn Fridrichs, Pim Keijzer, Luc Akkermans, Lex Schoenmaker, Niek Ensink en coach Arno Reusink.                                                                                                                                           Voorste rij vlnr: Tom van der Meer, Joshua Stam en Filip van Mackelenberg.