Wederom een zege voor Holten

Na 4 overwinningen op rij mocht zondag Lettele aantreden op het zonovergoten Meermanskamp. Voor Holten altijd een lastige ploeg, vanwege de terughoudende speelstijl en de snelle counter.

Zaak dus om de boel gesloten te houden en geduld te bewaren wanneer de voorsprong uitblijft. De eerste helft had Holten wat meer overwicht en werd er door goede combinaties enkele keren gevaar gesticht.

In de eindafronding ontbrak het echter aan scherpte en werd de bal diverse malen in de handen van de keeper geschoten. Lettele kwam er soms gevaarlijk uit omdat Holten het toch niet kon laten af en toe een mannetje door te schuiven.

In de 2e helft een rommelig spelbeeld. Beide ploegen leken vermoeid door het warme weer wat ten koste ging van het aanvallende spel. Holten had na 25 minuten een gelukje dat de scheids de bal terecht op de stip legde vanwege hands. Gijs Martens bleef koel en scoorde beheerst de 1-0.

In het resterende deel werd het niet meer echt gevaarlijk voor het doel van Holten. Lettele kon geen potten meer breken, luttele ogenblikken later blies de scheids af.

Door deze zege heeft Holten nog steeds uitzicht om toch nog wat van het seizoen te maken. Donderdag 26 april speelt Holten uit tegen Haarle (aanvang 19.30).