Vrijwilligersavond zeer geslaagd!

De organisatie kijkt met tevredenheid terug op een meer dan geslaagde Vrijwilligersavond. Meer dan 80 belangstellenden hadden zich aangemeld voor het feest op zaterdag 13 april. Begin van de middag leken de weergoden nog roet in het eten te gooien, maar uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Na de ontvangst in de kantine met een kop koffie opende de voorzitter van de Activiteitencommissie de festiviteiten. Uit de vooraf verspreide flyer was op te maken dat het thema van de avond “Vrijwilligers in the picture” een hint was naar de activiteit die door de teams diende te worden uitgevoerd. Middels loting werden de aanwezigen ingedeeld in acht teams. Elk team werd op pad gestuurd richting een locatie in het dorp, alwaar men terplekke een enveloppe met foto’s kreeg uitgereikt. De bedoeling was de ‘pictures’ te linken met een locatie in het dorp en van deze locatie een foto te maken met vier mensen uit het team er bij op. Het leek simpel, maar een aantal foto’s gaven toch de nodige hoofdbrekens.

Uiteindelijk was een ieder weer tijdig terug op de Meermanskamp om aan te schuiven bij het uitgebreid warm- en koud buffet wat prima was verzorgd door keurslagerij Geert Brands.

Vervolgens werden onder een uitgelaten sfeer de prijzen door de organisatie uitgereikt en nog enige tijd nagepraat over een gezellige Vrijwilligersavond.

Fotograaf Math Willems heeft gedurende de avond vele foto’s gemaakt. De meeste foto's zijn terug te vinden via deze link http://www.vvholten.nl/foto/vrijwilligersavond-2019 of onder het kopje “Fotoalbum” op deze site of check Facebook via Voetbal Holten.