Voetbalwedstrijd: De Oliebollen tegen de Appelflappen

Ben jij ook toe aan een beetje sportiviteit na al die feestdagen, geef je dan op mee te doen aan deze wedstrijd. Aanvang van de wedstrijd is 7 januari om 11.30 uur. Het enige wat je naast je goede humeur moet meebrengen, is je voetbalkleding. De organisatie zorgt voor de rest.

Na afloop kan in de kantine de inwendige mens weer op krachten worden gebracht door het nuttigen van een aangeboden hap en het drinken van een drankje. Aansluitend kan dan om 14.00 uur worden aangeschoven voor de ongetwijfeld gezellige nieuwjaarsreceptie.

De organisatie hoopt deze dag tot een succes te maken, maar heeft ook jou daar bij nodig. Of je nu man of vrouw bent, toon durf en geef je op voor deze voetbalwedstrijd. Deelname is mogelijk vanaf JO19.

Opgeven kan tot 31 december middels het inschrijfformulier op het prikbord in de hal van de kantine, via de leider(s) van je elftal dan wel per mail: activiteiten@vvholten.nl

Graag tot ziens op 7 januari.

De organisatie.

Tags: