Verslagen Pupil van de week Holten - Raalte

Hieronder vinden julie de verslagen van Esmée en Sem.

Verslag Esmée

Afgelopen zondag was het zover… ik was pupil van de week!!

Om 12.45u moesten we in de kantine zijn. We werden al snel opgehaald door de trainer om met de voorbespreking mee te gaan. Hierna mee de kleedkamer in en daarna het veld op voor de warming up. We hebben meegekeken en zelfs ook nog even meegedaan!

Toen was het zover, Sem en ik mochten de aftrap doen en met de bal richting de goal van de tegenstander. We mochten daarna in de dug-out zitten met een dekentje, want het was toch best wel koud afgelopen zondag!

We hebben een mooie wedstrijd gezien met héél veel doelpunten voor Holten J en we kregen een hele mooie voetbal met de handtekeningen van de spelers van Holten1.

Na de wedstrijd hebben Sem en ik lekker een patatje gegeten in de kantine!

Heel erg bedankt voor de leuke middag!!

Groetjes Esmée Leeftink

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verslag Sem Mols

Ik vond het erg leuk om pupil van de week te zijn bij VV Holten!

Eerst mochten wij met de trainer mee naar de bestuurskamer. Daar kreeg iedereen te horen wat z’n plek was in het veld. Daarna mee naar de kleedkamer. De muziek stond hard aan, dat was wel vet cool. Bij de warming up gingen wij ook met de spelers overspelen. Dat was ook wel nodig want het was hartstikke koud.

De wedstrijd was echt heel erg leuk. De eerste helft ging super goed, er werd veel gescoord vooral door Jaap. Ik vond Glenn super goed. En Raalte kreeg 2 rode kaarten. Daar waren zij niet blij mee.

De tweede helft was minder, helaas werd er niet meer gescoord. De trainer was ook wel een beetje boos (netjes gezegd J ).

Na de wedstrijd mochten we nog mee de kleedkamer in.  We hebben een bal gekregen waar alle namen op staan. Die heb ik de volgende dag op school laten zien.

We kregen ook nog frietjes met ketchup.

Het was echt een hele mooie dag, dank jullie wel.

Groetjes Sem Mols