Verslag Pupil van de week wedstrijd Holten - Haarle.

Op zondag 7 oktober stonden wij, Yvar en Sander om 12:45 klaar om de bestuurskamer in te gaan bij vvHolten. Wij waren die dag pupil van de week! Het was best spannend maar de trainer nam ons, met een flesje cola, snel mee naar de bespreking met het hele team. Daar hebben we goed geluisterd naar alle aanwijzingen.

Na deze bespreking mochten we mee het veld op voor de warming up. Gijs heeft ons hierbij geholpen. Na de warming up zijn we naar de kleedkamer gegaan met het team en mochten we vlak voor de wedstrijd samen het veld oplopen. We hebben de aftrap genomen en wat spelers van Haarle uitgespeeld om daarna de 1e goal te maken. Wel jammer dat deze niet meetelde in de eindscore. De hele wedstrijd hebben we vanuit de dug-out bekeken en in de pauze mochten wenop de goal schieten met een aantal spelers. Na de wedstrijd kregen we een bal met alle handtekeningen en patat.

Wij willen graag Holten 1 bedanken dat we dit mochten doen. En verder iedereen die ons geholpen heeft. We hebben een top dag gehad.

Groetjes,

Yvar Lammertink en Sander Cubuk