Verslag Pupil van de week Holten – SDOL

We vonden het heel leuk om pupil van de week te zijn! We moesten ons om 12.45 uur melden, maar we waren ruim op tijd. Ook omdat onze moeders kantinedienst hadden.

Eerstgingen we naar de bestuurskamer om de tactiek en opstelling te bespreken. Daarna gingen we naar de kleedkamer om ons om te kleden. We hadden onze trainingspakken en voetbalschoenen al aangedaan, dus we waren er helemaal klaar voor.

Toen gingen we samen met de elftallen en de scheidsrechter het veld op. We mochten de aftrap doen en toen hebben we natuurlijk gescoord bij de tegenstander. Daarna mochten we in de dug-out zitten om de wedstrijd te kijken. Uiteindelijk was het 4 2 geworden voor Holten! Trouwens in de rust was het 2 0 en naar rust gelijk 2-2.

Na de wedstrijd hebben we een bal gekregen en Hebben we patat gegeten! Het was een super leuke middag en ook heel spannend!

vv Holten bedankt!

Groetjes