Vacature Trainerscoördinator

Voetbalvereniging Holten is ter versterking van haar trainersgilde op zoek naar een enthousiaste en ervaren trainerscoördinator.

Wat verwachten wij van een trainerscoördinator

De trainerscoördinator weet hoe je jeugdspelers op kunt leiden tot het niveau wat binnen hun mogelijkheden ligt. Daarnaast heeft hij inzicht in hoe je opleidt, begeleidt en behoudt. Hij heeft ruime ervaring als jeugdtrainer in de verschillende leeftijdscategorieën. Hij geeft in grote lijnen aan op welke leeftijd bepaalde trainingen gegeven kunnen worden. De werkzaamheden van de jeugdcoördinator liggen vooral op het voetbaltechnische vlak. Hierbij is de leidraad het opleidingsplan van vv Holten.

Korte taakomschrijving

-De trainerscoördinator geeft voetbaltechnische ondersteuning aan trainers binnen de gehele jeugdopleiding.

- Helpt mee aan het blijven ontwikkelen van het voetbaltechnisch beleid en doet dat in samenwerking met de technische commissie.

- Stimuleert het jeugd- en hoofdbestuur om het opleidingsplan uit te voeren.

- Zorgt voor regelmatig overleg tussen de trainers over het te voeren voetbaltechnisch jeugdbeleid.

- Stimuleert trainers tot het volgen van opleidingen.

Doelstelling

Het op technisch vlak begeleiden en ondersteunen van de jeugdtrainers van vv Holten met als doel elke jeugdvoetballer optimaal te begeleiden.

Wat vv Holten verder van belang vindt:

Dat de trainerscoördinator ondersteuning en begeleiding biedt en geen onderwijzing. Laat zien hoe het kan en niet hoe het moet! ."De eigen inbreng en mening van onze trainers is zeer belangrijk”.

Het verenigingsdoel staat voorop: "Het domineren van de wedstrijd, balbezit, aanvallend voetbal, eigen initiatief en spelplezier!

Ben jij geïnteresseerd in de bovengenoemde functie?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie met je CV naar tc@vvholten.nl.