VV Holten doet mee met de Rabo ClubSupport!

De Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio waaronder V.V. Holten een warm hart toe. Daarom organiseert zij ieder jaar een campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De campagne heet Rabo ClubSupport, voorheen was dit de RABO Clubkas Campagne.

 

Met RABO ClubSupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om de clubs sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Door een stem uit brengen op VV Holten help je ons om onze doelen te behalen. Als klant van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Hoe kan ik stemmen op V.V. Holten?
Door in te loggen in de Rabobank-app of website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Dus in tegenstelling tot andere jaren kunnen alleen klanten die tevens lid zijn geworden van de Rabobank hun stem uitbrengen en moet men dus zelf initiatief nemen om te kunnen stemmen.

Tijdslijn

  • Start stemperiode - 5 oktober
    Vanaf nu kan jij als klant van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 
  • Einde stemperiode - 25 oktober
    De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk. 
  • November
    Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Oproep aan alle V.V. Holten leden
In deze bizarre tijden waar veel verenigingen het, door de Coronacrisis, financieel erg lastig hebben is alle steun meer dan welkom. Als VV Holten zijn wij daarnaast bezig met het verduurzamen van ons sportpark, denk hierbij aan de aanschaf van ledverlichting en zonnepanelen op ons kantine. Een bijdrage van Rabo ClubSupport zou hierin kunnen helpen.

Daarom zou het geweldig zijn als jij, jouw familie, buren, vrienden en iedereen die je kent stemt op V.V. Holten tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank Noord en West Twente. 
Kijk hier voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ voor de voorwaarden.

Namens V.V. Holten bedankt voor je steun!