Nieuwjaarsreceptie, zondag 6 januari 2019

Op zondag 6 januari wordt op Sportpark Meermanskamp de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Sinds een paar jaar is deze middag in een nieuwe en succesvolle formule gegoten. “De nieuwjaarsbijeenkomst bij VV Holten is de laatste jaren uitgegroeid tot een bijzondere gelegenheid waar veel leden en oud leden getuige van willen zijn” verteld Alphons Veenhof namens de organisatie.

“Ook in het nieuwe jaar, zondag 6 januari, zullen we met elkaar weer een mooi 2019 met elkaar hebben. De Jubilarissen worden weer terecht in het zonnetje gezet. Want of je nu 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar lid bent van VV Holten het is en blijft altijd een belangrijk deel van je leven en dat willen we vieren”, aldus Veenhof.”Er is natuurlijk de terugblik door voorzitter Robert Oolbekkink, die tevens zijn verwachtingen voor het nieuwe jaar zal benadrukken.”

Zoals ieder jaar is er een combinatie van serieuze zaken en vertier. “Uiteraard hebben we weer de jaarlijkse band, heerlijke muziek. Laurens Jan Stam zal weer een prachtige voordracht verzorgen waarbij dit jaar ook weer aandacht zal zijn voor de vrijwilligers. En zoals ieder jaar zijn we weer benieuwd naar de opening van de nieuwjaarsreceptie. We hopen dan ook dat veel roodzwarters zullen komen!” Voorafgaand aan de receptie is er om 11.30 uur nog de wedstrijd tussen de ‘appelflappen’en de ‘oliebollen’en om 14.00 uur start de receptie in het clubhuis.