Update Coronamaatregelen VV Holten

Afgelopen maandag heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd i.v.m. het oplaaien van het Corona virus,die ingaan op dinsdag 29 september om 18:00. Wat houdt dit in het kort in voor VV Holten en haar leden?

• Er is de komende 3 weken geen publiek meer toegestaan op de accommodatie
  • Voor ouders betekent dit de jeugd bij de poort afzetten en later weer ophalen
  • alleen sporters en vrijwilligers die op dat moment een taak uitvoeren mogen op het sportpark zijn.

• Er is de komende 3 weken geen publiek meer toegestaan op de accommodatie
  • Voor ouders betekent dat de jeugd afgezet dient te worden bij de parkeerplaats op Meermanskamp
  • Bij uitwedstrijden verzamelen op de parkeerplaats
  • Ouders die rijden bij uitwedstrijden worden gezien als vrijwilliger en mogen bij de wedstrijd aanwezig zijn
  • Bij wedstrijden zal 1 vrijwilliger /ouder aangesteld worden als toezichthouder op de geldende Corona maatregelen, ook zal hij of zij toezien op andere misstanden en indien nodig de betrokkenen hier op aanspreken of dit melden bij iemand van het (jeugd)bestuur.

• De kantine is  tot nader order gesloten
  • Vrijwilligers kunnen t.b.v. uitvoering van een vrijwilligerstaak wel de bestuurskamer betreden en i.o.m. het bestuur de kantine.
  • De regels rond gebruik van kleedkamers blijven ongewijzigd,  in de kleedkamer geld de 1 ½ meter afstand regel en er mogen maximaal 2 personen in de doucheruimte. Er mag uiteraard ook thuis omgekleed en gedoucht worden Verder blijft natuurlijk de regel van kracht het sportpark niet te betreden bij: Neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts, of benauwdheid/koorts van een huisgenoot.

De bovenstaande punten zijn gebaseerd op de regels van de rijksoverheid. Mochten er nog specifieke aanvullingen komen vanuit de veiligheidsregio of KNVB dan zullen wij dat zo spoedig mogelijk communiceren.  Voor meer informatie check ook :  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal .

Alvast bedankt voor een ieders medewerking!

Bestuur VV Holten