Spaar bij Coop Léon Haanstra voor een V.V. Holten voetbal.

Coop Léon Haanstra begint dit jaar goed met een nieuwe leuke spaaractie. Vanaf maandag 3 februari t/m zondag 29 maart kunt u bij de Coop Léon Haanstra sparen voor een V.V.Holten voetbal.

Léon Haanstra , eigenaar van Coop Léon Haanstra : Ik had al langer de wens om iets met voetballen voor een voetbal vereniging te organiseren. Als Coop supermarkt ben ik al jaren verbonden aan V.V.Holten en vind ik het extra leuk om deze actie op te zetten. Het is voor jong en oud en tevens draagt het bij aan de sport & beweging. Nu wordt voetballen nog leuker als je dat met de voetbal van je eigen vereniging kunt doen!  We zien u dus graag bij Coop Léon Haanstra in Holten.

Spaaractie

Bij elke €5,- besteding aan boodschappen ontvangt u een zegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol.  Tegen inlevering van een volle spaarkaart betaald u geen €19,99 maar slechts €9.99 voor een V.V. Holten voetbal.