Selectie trainers vv Holten seizoen 2018-2019

Selectie trainers VV Holten seizoen 2018-2019

VV Holten kan met trots melden dat de trainersstaf voor de selectie-elftallen voor het seizoen 2018-2019 rond is.

De nieuwe hoofdtrainer wordt Richard van Dellen. Hij is nu nog trainer bij sv Broekland en is de opvolger van het interim trainersduo Erik Peters en Gerard Heck. Voor de selectie van Holten van Holten 2 blijft Tom Hofman trainer. Momenteel wordt er gekeken of er ook een 3e selectie geformeerd kan worden maar dit zal de komende tijd vorm gaan krijgen.

De volgende jeugdtrainers zijn het volgend seizoen actief bij VV Holten; Robbert Hulleman, nu trainer van JO17-1 ( B1), zal de JO19-1(A1) onder zijn hoede gaan nemen.  De JO17-1 zal door 1e elftal speler Rik Stoevenbelt getraind gaan worden. Ton Meussen blijft aan als trainer van de JO15-1(C1) en de huidige trainer van de JO9-1 (F1) en JO9-2 (F2), Jens Nijland, gaat de JO13-1 (D1) trainen. In de loop van 2e seizoenshelft zal bekend worden wie de JO11 en de Jo9 onder zijn of haar hoede gaat nemen.

De huidige trainer van JO19-1 Freddy Franke en neemt aan het eind van het seizoen na 5 jaar trouwe dienst afscheid van VV Holten. De jeugd en technische commissie hebben besloten om te kiezen voor een nieuw gezicht. Langs deze weg willen de jeugd en technische commissie Freddy alvast bedanken voor de prettige samenwerking. De huidige trainer van de JO13-1, Tjerk van der Mei,  neemt naar ruim 6 jaar trainerschap een sabbatical en ook hem bedanken we voor zijn inzet de afgelopen jaren .

VV Holten is erg blij met dit team van bijna allemaal eigen trainers en hoopt dat zij de ingezette lijn kunnen doorzetten.