Reeperbahner Stimmungsmacher na afloop wedstrijd Holten-ABS

Beste Fanclub,

Zoals u wellicht reeds heeft vernomen hebben we afgelopen zondag met 3-2 verloren van Davo en daardoor de koppositie in de 3e periode verspeeld.
Na een tot dusver niet erg succesvolseizoen waren we voornemens om via de 3e periode de nacompetitie te bereiken. We kwamen zelfs met 2-0 voor, echter bleek Davo over veerkracht te beschikken en verloren we uiteindelijk met 3-2.

In theorie zouden we, indien Davo en Haarle beide nog punten laten liggen, nog de 3e periode kunnen pakken. In praktijk lijkt dit echter bijna onhaalbaar.
We gaan er als selectie alles aan doen om toch in de laatste twee wedstrijden nog zes punten te behalen. As zondag ABS thuis en de week erna Terwolde uit. Dan zien we daarna wel waar het schip strand! Tevens hebben we bij aanvang van het seizoen bepaald dat we 40 punten dienden te behalen, anders moeten we als selectie aan het eind van het seizoen een feest organiseren op onze kosten. Het is dus nog spannend. Hierover hoort u meer na afloop van het seizoen.

Tot slot willen we u eraan herinneren dat we as zondag thuis spelen tegen ABS en dat er na de wedstrijd in de kantine een optreden is van niemand minder dan de Reeperbahner Stimmungsmacher. De weervoorspellingen zijn goed, de teams aan elkaar gewaagd en na de tijd is er gezelligheid. Alle ingrediënten voor een mooie zondag dus !

We hopen op uw komst,
Groeten VV Holten 1