Pupillen van de week, wedstrijd Holten - Broekland, zondag 25 mei 2019

Komende zondag 25 mei aanvang 14.00 uur, speelt Holten zijn laatste competitiewedstrijd thuis tegen Broekland. Bij deze wedstrijd zullen Marnik Budding, Bram Arfman en Nils Mackelenberg, alle 3 speler van Holten JO10-2 de pupillen van de week zijn. Door te dubbelklikken op de naam komt de vragenlijst te voorschijn die de heren ingevuld hebben.

Marnik Budding           Bram Arfman                 Nils Mackelenberg

Wij wensen Marnik, Bram en Nils Ross en Ingmar veel plezier maandag zondag en hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat V.V.Holten de 3 punten in huis houdt. Theoretisch kunnen de mannen van trainer Richard van Dellen zich nog plaatsen voor de nacompetitie maar dan moet er gewonnen worden en moet concurrent Markelo punten laten liggen bij hekkensluiter Raalte.

Ook willen wij u wijzen op “de 3e helft”. Holten 1 wil zijn trouwe publiek na afloop bedanken door hen te trakteren op een optreden van zanger Ray Sanders. Deze ervaren artiest maakt vanaf 16.00 uur zijn opwachting op het podium en zingt een breed repertoire van Frans Bauer tot Elvis.

Dus zeker de moeite waard om komende zondag een bezoek te brengen aan de Meermanskamp.