Prof- en amateurvoetbal tot einde van maand afgelast om coronavirus

Alle wedstrijden in het betaald voetbal zijn alsnog afgelast vanwege het coronavirus. De maatregel, die geldt tot het eind van de maand, volgt na het besluit van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd mensen te verbieden. Ook alle wedstrijden in het amateurvoetbal liggen tot 1 april volledig stil.

Gisteren werd na overleg tussen de KNVB en de clubs in het betaalde voetbal nog besloten dat alle wedstrijden in het betaald voetbal buiten Noord-Brabant door zouden kunnen gaan mét publiek. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de voetbalcompetities en wanneer de duels worden ingehaald.

Trainingen

De voetbaltrainingen van komende weken gaan voorals nog gewoon door. De keuze om hier wel of niet aan deel te nemen laten wij over aan spelers/speelsters en ouders/ verzorgers. Ieder lid is vrij om hier zijn eigen afweging in te maken.

Mocht er aanleiding zijn voor aanvullende maatregelen dan zullen wij hier onze leden verder over informeren.

Bestuur VV Holten