Nieuwsbrief Jeugdcommissie, editie Februari 2019

Beste jeugdspelers, ouders en of verzorgers,

het is al weer even geleden dat de Jeugdcommissie een nieuwsbrief uitgegeven heeft , maar eindelijk is er weer een nieuwe editie, de editie van Februari 2019.

De nieuwsbrief is te open door op Nieuwsbrief Februari 2019 te klikken , maar de nieuwsbrief kan kan ook geopend worden door naar het kopje informatie te gaan op de Homepage van onze website.

Graag wil ik jullie wijzen op de nieuwe mailadressen voor onze jeugdcoördinatoren, zij zijn vanaf 1 februari bereikbaar op nieuwe mailadressen, deze zijn terug te vinden in de nieuwsbrief maar kunnen jullie ook terugvinden op de website onder het kopje club en dan op organsisatie te klikken.

Veel leesplezier en ik wens iedereen veel plezier en succes bij de start van de voorjaarscompetitie

Met sportieve groet

Arno Reusink