Nieuw wedstrijdtenue m.i.v. komend seizoen 2019-2020

Beste Roodzwarters,

Komend seizoen krijgen al onze spelende leden een nieuw tenue uitgereikt. Vele van jullie hebben het nieuwe tenue met de diagonale zwarte streep n.a.w. wel zien hangen in de kantine en dit is het tenue waar we de komende 5 jaar in gaan spelen. Het gaat hier om een uniek tenue wat speciaal voor VV Holten is ontwikkeld door Intersport Bols in samenwerking met Hummel. Unieke details zoals het oprichtingsjaartal in de nek en de contouren van Meermanskamp op de rug geven het shirt een zeer speciaal tintje richting ons 100 jarig jubileum in het jaar 2021. De broek wordt egaal zwart met VV Holten logo en de sokken blijven ongewijzigd zwart met een rode bies. Ieder lid krijgt dan een volledig tenue uitgereikt en krijgt dus een shirt, broek en 1 paar sokken. Mocht er behoefte zijn aan extra sokken dan kan men deze bijkopen.

Inmiddels zijn alle tenues besteld en we zullen eind augustus starten met de uitgifte van de nieuwe tenues en op dat zelfde moment zullen we de oude tenues innemen. Zodra wij weten wanneer wij de kleding binnen krijgen dan zullen we de datums gaan plannen.

Dus de planning gaat er als volgt uitzien:

• eind augustus inname oude tenues en uitgave nieuwe tenues ( shirt, broek en sokken), de datums worden gecommuniceerd als wij weten wanneer wij de kleding binnen krijgen
  • inname uitgegeven trainingspakken zullen wij gaan combineren met de inname van de oude tenues, mocht dit ander worden dan horen jullie dit van de kledingcommissie
  • voor vragen over uitgifte en inname tenues kunnen jullie een mail sturen naar: kledingplan@vvholten.nl
  • de maand september 2019 is uitgereikt tot actiemaand, je krijgt dan 10% extra korting op al je bestellingen bij de VV Holten webshop, In augustus zullen wij er nog een reminder uitdoen, gebruik de volgende link om onze webshop te bezoeken: https://clubs.deventrade.com/nl/vv-holten

De kledingcommissie wenst jullie allemaal een fijne vakantie en houd jullie mailbox en onze website in de gaten voor meer informatie over de uitgifte van de kleding voor het seizoen 2019-2020.

Met roodzwarte groet

Kledingcommissie VV Holten