Mixtoernooi Senioren voorafgaand aan Nieuwjaarsreceptie, aanvang 11.00 uur!

Om op een sportieve manier gezamenlijk het nieuwe (voetbal)jaar in te luiden, heeft de organisatie van de Nieuwjaarsreceptie besloten ook dit jaar een voorprogramma te organiseren. Op zondag 5 januari wordt vanaf 11.00 uur (aanwezig 10.45 uur) een gezellige training in de vorm van een mixtoernooi gehouden op de velden van de Meermanskamp. Gespeeld wordt op een half veld 7 tegen 7. Het enige wat je naast je goede humeur moet meebrengen, is je voetbalkleding. De organisatie zorgt voor de rest.

Na afloop is de mogelijkheid in de kantine de inwendige mens weer op krachten te brengen door het nuttigen van een aangeboden kop soep en broodje. Vanaf 14.00 uur kan vervolgens worden aangeschoven voor de ongetwijfeld sfeervolle nieuwjaarsreceptie.
De organisatie hoopt deze dag tot een succes te maken, maar heeft ook jou daar bij nodig. Ben jij toe aan een beetje sportiviteit na al die feestdagen, aarzel dan niet en geef je op om mee te doen aan deze wedstrijden. Deelname is mogelijk voor alle seniorenleden.

Opgeven kan tot 31 december via de leider van je elftal dan wel per mail: activiteiten@vvholten.nl

Graag tot ziens op zondag 5 januari.

De organisatie.