Master of the Ball, 23 oktober bij VV Holten !

In de herfstvakantie organiseert de Twentsche voetbalschool in samenwerking met VV Holten een Master of the Ball voetbaldag. De Twentsche voetbalschool is de grootste onafhankelijke voetbalschool van Nederland en biedt kinderen op deze dag onder andere de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste inzichten en trainingen op het gebied van techniektraining in het huidige jeugdvoetbal. De dag zal bestaan uit 3 trainingsblokken van 50 minuten met diverse onderwerpen. Er zal worden getraind met diverse soorten ballen in trainingen en in verschillende wedstrijdvormen. Daarnaast zal deze activiteit bestaan uit een deel wedstrijden spelen met teams. Bovenal beleven kinderen leuke voetbalactiviteiten. De Master of the Ball dag wordt gehouden op dinsdag 23 oktober, aanvang 9.30 uur.  Deze geheel verzorgde dag is voor iedere jongen en meisje uit de hele regio toegankelijk. Deelnemende kinderen  krijgen een compleet verzorgde voetbalactiviteit aangeboden met een leuke attentie en er zijn diverse prijzen te winnen.