Maart 2019 Webshop Actiemaand ! Bestel nu je v.v.Holten kleding met 20% korting !

Beste v.v.Holten leden,

de maand maart is uitgeroepen tot Webshop-Actiemaand, ontvang nu bij bestelling van je v.v.Holten kleding of accessoires , op de v.v.Holten-webshop, maar liefst 10% extra korting op je bestelling. Dus deze maand ontvang je maar liefst 20% korting op je bestelling. De actie loop t van 1 t/m 31 maart 2019. Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u gebruik maken van onderstaande link (https://clubs.deventrade.com/nl/vv-holten).

De bestelde kledingstukken of accessoires kunnen worden afgehaald bij Intersport Schutte in Raalte of bij Egberts Sport in Holten. Er is ook een mogelijkheid om de kleding rechtstreeks thuisbezorgd te krijgen echter hier zijn kosten aan verbonden. Betaling gaat via Ideal bij uw bestelling. Voor bestellingen tot € 25,00 exclusief bedrukking, worden er €3,50 servicekosten in rekening gebracht. Bij bestellingen vanaf €25,00 exclusief bedrukking, betaalt u geen servicekosten meer! Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam,nummer of initialen te laten bedrukken. De kosten van het bedrukken van initialen is €4,95, een rugnummer kost €4,95 en een naam kost €10,95.

Wij hopen dan ook dat vele roodzwarters gebruik gaan maken van deze actie, want met je aankoop maak je niet alleen jezelf blij maar steun je ook onze club!

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur V.V.Holten