Nieuwe datum ouderavond, maandag 23 september aanvang 19.30 uur

Beste ouders,

Als Jeugdcommissie vinden wij het van belang om al onze leden maximaal op de hoogte te houden van zaken die spelen binnen onze voetbalvereniging.

Daarom organiseren wij voor alle ouders van jeugdspelers (van JO6 t/m JO19) net als voorgaande jaren een ouderavond. Dit jaar stond deze avond gepland voor maandagavond 9 september en daar na voor de 16 september. Echter door de vele ouderavonden op de verschillende scholen en niveau's zijn wij wederom genoodzaakt om de ouderavond uit te stellen. De definitieve datum wordt nu maandag 23 september, de aanvang is om 19.30 uur.

Het doel van deze avond is om ouders meer te betrekken bij onze mooie voetbalvereniging. We zullen d.m.v. een presentatie tekst en uitleg geven over hoe zaken georganiseerd zijn bij VV Holten en verder zullen wij aandacht besteden aan wat wij van onze ouders verwachten. Het betreft hier een algemene bijeenkomst, waar we als Jeugdcommissie niet in zullen gaan op persoonlijke zaken.

Mocht u zelf een agendapunt aan willen dragen dan is dit uiteraard mogelijk, dit punt kunt u voor 16 september mailen naar:voorzitter-jeugd@vvholten.nl

Natuurlijk is er ook een gelegenheid om algemene vragen te stellen. De avond duurt tot ± 21.00 uur.

Wij hopen op uw aanwezigheid.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie vv Holten