Landal JO9 Mix Soccer Event groot succes !

Zaterdag 20 Oktober werd het eerste Landal JO9 Mix Soccer Event gehouden op het voetbalveld van Landal Twenhaarsveld. De voetballertjes van zowel Blauw Wit ‘66 als VV Holten werden onderling gemixt en over 3 teams verdeeld.

De teams bestonden uit voetballers van Blauw Wit ’66 en VV Holten zodat zowel met als tegen elkaar gevoetbald werd. Ieder team mocht zijn eigen naam verzinnen en dat resulteerde in de volgende namen: FC Landal, Holten United en De Rammers. Na de gezamenlijke groepsfoto werd het startsein voor de wedstrijd gegeven. Er werden wedstrijdjes van 5 minuten gespeeld waarbij iedereen elkaar snel wist te vinden. De sfeer was gelijk goed en er werd fanatiek gevoetbald. De teams waren gelijkwaardig aan elkaar en het spel golfde op en neer over het veld. Het zonnetje hielp ook prima mee dus de toeschouwers kregen onder zonnige omstandigheden een aantal zeer aantrekkelijke wedstrijden te zien. Halverwege het toernooi was er even tijd voor ranja en het door Coop en Reclamemakers beschikbaar gestelde fruit, zodat iedereen weer energie kreeg voor het tweede gedeelte. Nadat elk team 8 wedstrijden gespeeld had, kon de balans opgemaakt worden. Holten United eindigde op plek 3, FC Landal pakte plek 2 en het team met de meeste overwinningen was De Rammers. Landal kwam vervolgens met de patat en een snack voor de afsluiting. Gezien het enthousiasme van zowel spelers, leiders en ouders van beide verenigingen is dit zeker voor een herhaling vatbaar.