Laatste week Ledenshop Actiemaand, actie loopt t/m 15 oktober 2018 !

Beste V.V. Holten leden,

Deze week is het de laatste week van de "Ledenshop Actiemaand", de actie loopt t/m 15 oktober 2018 ! Dus profiteer deze week en bestel je V.V.Holten kleding en of accessoires, op de V.V.Holten-ledenshop, en ontvang 20% korting op je bestelling. Op de homepage van onze site ( links bovenin) vind u de link naar de webshop. Ook kunt u gebruik maken van onderstaande link ( https://clubs.deventrade.com/nl/vv-holten ).

De bestelde kledingstukken of accessoires kunnen worden afgehaald bij Intersport Schutte in Raalte of bij Egberts Sport in Holten. Er is ook een mogelijkheid om de kleding rechtstreeks thuisbezorgd te krijgen echter hier zijn kosten aan verbonden. Betaling gaat via Ideal bij uw bestelling. Voor bestellingen tot € 25,00 exclusief bedrukking, worden er €3,50 servicekosten in rekening gebracht. Bij bestellingen vanaf €25,00 exclusief bedrukking, betaalt u geen servicekosten meer ! Verder is er de mogelijkheid om op bovenstukken en tassen uw naam,nummer of initialen te laten bedrukken. De kosten van het bedrukken van initialen is €4,95, een rugnummer kost €4,95 en een naam kost €10,95.

Wij hopen dan ook dat vele roodzwarters gebruik gaan maken van deze actie, want met je aankoop maak je niet alleen jezelf blij maar steun je ook onze club !

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur V.V.Holten