Kerstzaaltoernooi Holten en Blauw Wit’66 groot succes

Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december is er door v.v. Holten en v.v. Blauw Wit’66 gezamenlijk de 31e editie van het kerstzaaltoernooi georganiseerd in sporthal ‘t Mossink. Voor het 2e jaar achter elkaar is er besloten om het toernooi gezamenlijk te organiseren, waar voorheen dit evenement om en om georganiseerd werden door beide verenigingen.

De volgende verenigingen deden mee: v.v. Holten, Blauw Wit’66, ABS, s.v. Colmschate’33, SC Markelo, DES, v.v. Diepenveen, GFC, Hulzense Boys, Hellendoorn en Rijssen Vooruit.

Vanuit v.v. Holten kant werden JO10-2, JO11-1 en JO13-3 werden kampioen. Bij Blauw Wit’66 werd JO13-1 kampioen. Verder hadden we speciale gasten uit Wit-Rusland, de kinderen uit Tsjernobyl vertegenwoordigden respectievelijk Blauw Wit’66 JO10-1 en JO10-2. De kinderen uit Wit Rusland genoten met volle teugen aan het deelname van dit toernooi.

Na de laatste poule gespeeld te hebben van het Kerstzaaltoernooi 2018 was het de beurt aan de JO15 spelers van Blauw Wit’66 en v.v. Holten. Zij speelden een mixtoernooi met waaraan spelers van Blauw Wit’66 en v.v. Holten gemixt bij elkaar in diverse teams speelden. Winnaar van het toernooi was Leicester City. In dit team speelden Kees Martens, Michel Nijland, Mart Brinks van v.v. Holten en Baheddin Awad en Matthijs Rensen van Blauw Wit’66. Coach was Gijs Martens die daarmee zijn 2e prijs op de dag binnenhaalde, aangezien hij ook met v.v. Holten 1 de Nacht van Blauw Wit gewonnen heeft. Al met al waren het zeer geslaagde dagen met volle tribunes en enthousiaste spelers. Namens Blauw Wit’66 en v.v. Holten willen wij iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het succes van de diverse toernooien!

v.v. Holten JO11-1, kampioenen!

Onze gasten uit Tsjernobyl!