Kees Martens speler van het jaar JO15-1!

Na het verplicht thuiszitten heeft de jo15-1 selectie de trainingen weer mogen starten en zo een begin gemaakt richting het nieuwe seizoen. Uiteraard was er teleurstelling over het niet mogen uitspelen van het tot zo ver zeer succesvol seizoen. Een seizoen waarin geen enkele wedstrijd werd verloren en waarin ook het winnen van de beker nog te de mogelijkheden behoorde.

De mannen hebben tijdens de verplichte tijd thuis echter niet stilgezeten. Er werd door de trainers een stay home competitie opgezet waarbij de spelers door middel van filmpjes en foto’s van zelftrainingen punten konden verdienen die mee zouden tellen in de strijd om de felbegeerde Speler van het jaar titel. Deze  stay home competitie werd gewonnen door Suliman Barakat. Hij stuurde maar liefst 76 filmpjes van individuele trainingen in. Milan van der Mei werd tweede en Zeffe Wolderink derde.

Na alweer een aantal trainingen op het veld te hebben afgelegd werd het tijd om de Speler van het jaar competitie af te ronden. In deze competitie kunnen spelers punten veroveren door een parcours af te leggen waarin traptechniek en inzicht centraal staan.

Er werd een dubbele ronde gespeeld om de gemiste maanden in te halen. De speler die dit het best deed was Kees Martens. Kees werd zodoende de Speler van de maand maart en april. Deze goede ronde van Kees had ook consequenties voor het algemeen klassement waarin tot op dat moment Luc Akkermans aan de leiding ging. Luc viel echter door een mindere laatste ronde alsnog buiten de top drie.

Nadat alle punten waren geteld bleek Kees Martens ook de grote winnaar van dit seizoen te zijn. Timo van Zon pakte de tweede plaats. Suliman Barakat en Milan van der Mei deelden samen de 3e plaats. De heren gingen er vandoor met mooie prijzen  in de vorm van boeken over Johan Cruijff aangevuld met wat verdiende versnaperingen. Echter de  mooiste prijs is natuurlijk de eeuwige roem.