Holten organiseert Nederlands Kampioenschap VTT voor JO10 teams, zaterdag 1 juni.

HOLTEN – Op zaterdag 1 juni is v.v.Holten de gastheer van het Nederlands Kampioenschap voor JO10 teams. Dit kampioenschap wordt georganiseerd door het VTT. Het VTT (Voetbal Talenten Toernooi) is een hoogkwalitatief en landelijk jeugdtoernooi voor de brede laag voetbaltalenten in Nederland met extra aandacht voor voeding en sportiviteit. Op het toernooi zullen maar liefst 32 teams uit heel Nederland deelnemen. Namens v.v.Holten neemt Holten JO10-1 deel aan dit toernooi.

Verdere deelnemers zijn  AFC IJburg, AFC’34, HVV’24/Clinge,  Kolping Boys, Zwart Wit’63, FC Engelen, VVIJ, ASC Waterwijk, Vrone, ATC’65, BSC, Bolsward, OSC, SC ’t Zand, Witkampers, Balk, Blauw Wit, PVSC, Oliveo, Sporting Martinus, DVV, Nivo Sparta, Beuningse Boys. Het toernooi begint om 10.00 uur met de openingsceremonie waarna om 10.30 uur de 1e poule wedstrijd gespeeld worden, om 16.30 wordt de finale gespeeld en 17.00 uur is dan de eindceremonie .

De VTT stelt als voorwaarde dat er deze dag een gezonde kantine aanwezig is. Dit houdt in dat er geen frituursnacks en of snoepproducten worden verkocht, maar dat het assortiment gezonde broodjes wordt uitgebreid. Want het motto van Stichting VTT is Voetbal Sterk en Sportief: Eet Gezond.