Holten JO17-1 winnaar Huiskes Kokkeler Wintertoernooi

Vrijdag 4 januari mocht Holten JO17-1 deelnemen aan het Huiskes Kokkeler Wintertoernooi, dit sterk bezette toernooi vond plaats in het Polman Stadion van Heracles Almelo.

De deelnemende clubs waren de JO17-1 teams van ATC’65, Losser, Achilles’29 en VV Holten, de wedstrijden werden afgewerkt in teams van 6 personen, dus 2 teams per club. Hier werd een halve competitie afgewerkt, zodat ieder team speelde een keer tegen elkaar speelde. Team 1 van VV Holten eindigde verdienstelijk als 5e. Team 2 daarin tegen was zeer goed op dreef want alle wedstrijden werden gewonnen, alleen tegen het sterke ATC’65 ( 3e divisionist) speelde team 2 gelijk maar uiteindelijk waren zij wel de welverdiende winnaar.

“Wij als begeleiding zijn erg tevreden met de prestatie van de jongens, de tegenstanders waren van formaat, 2 van hen speelde respectievelijk in de hoofdklasse en in de 3e divisie en onze jongens hebben laten zien dat wij dit soort tegenstanders meer dan goed partij kunnen geven”, aldus de leider van Holten JO17-1. De jongens verdienen dan ook een grote pluim voor deze topprestatie.

Mocht Mark Jan Fledderus van Heracles Almelo aanwezig zijn geweest dan heeft hij net als de toeschouwers een paar hele mooie talenten aan het werk gezien.

Langs deze weg wil VV Holten Huiskes Kokkeler bedanken voor de uitnodiging en voor deze prachtige ervaring.