Holten JO17-1 winnaar zeer geslaagd Voetbal Talententoernooi!

Op zaterdag 30 maart organiseerde VV Holten het VTT toernooi voor JO15 en JO17 Generaal voor district oost. Op het toernooi namen zes JO15 teams en vijf JO17 teams uit het district Oost deel aan dit toernooi. Namens V.V.Holten namen de JO15-1 en de JO17-1 deel aan dit toernooi. Verdere deelnemers in de JO15 poule waren Hattoheim ( Hattem), SV Grol (Groenlo), RKSV Bornerbroek en Unicum ( Lelystad). Deelnemers uit de JO17-1 poule zijn: Hattoheim ( Hattem), VVZ’49 ( Soest) en Unicum JO17-1 en JO17-2 ( Lelystad).

De teams werden ingedeeld in een JO15 poule van 6 teams en een JO17 poules van 5 teams. Er werd een halve competitie gespeeld en de nummers 1 en 2 van elke poule konden een ticket behalen voor het Nederlands Kampioenschap in de maand juni. Ook werd er gestreden om het sportiviteitkampioenschap. Naast sportiviteit stelt de VTT de voorwaarde dat er deze dag een gezonde kantine aanwezig is.

In de JO15 poule ging de overwinning verrassend naar RKSV Bornebroek, deze ploeg was de enige ploeg die in de reguliere competitie uitkomt in de 2e klasse, de rest van het deelnemersveld bestond uit 1e klassers en teams die uitkomen in de hoofdklasse. Dit mag dan ook een zeer knappe prestatie genoemd worden. VV Holten JO15-1 greep net naast het podium en moest genoegen nemen met een zeer verdienstelijk 4e plek.

Bij de JO17-1 ging de winst naar VV Holten. Drie van de vier 4 poule wedstrijden werden eenvoudig gewonnen door de mannen van interim trainer Max Scheperman. Holten JO17-1 mag de wisselbeker voor een jaar mee naar huis nemen en komt met dit prachtige resultaat in de VTT boeken te staan. Er werd ook gestreden om de sportiviteitprijs en deze werden opgeëist door Hattoheim JO15-1 en VVZ’49 bij de JO17-1

Het jeugdbestuur van VV Holten en het VTT kijken met grote tevredenheid terug op een sportief verlopen toernooi en is erg blij met de mooie complimenten van de andere verenigingen. Het VTT heeft VV Holten benaderd om op zaterdag 1 juni het Nederlands kampioenschap te organiseren voor JO10 teams, aan dit toernooi zullen maar liefst 32! teams uit heel Nederland deelnemen. “Een prachtige gelegenheid om (VV) Holten op de kaart te zetten” aldus jeugdvoorzitter Arno Reusink. Het motto van het VTT, “Voetbal Sterk en Sportief: Eet Gezond “, sluit uitstekend aan bij de maatschappelijke verantwoording die wij als VV Holten willen nemen.