Holten JO13-3 Kampioen !

afgelopen zaterdag is Holten JO13-3 kampioen geworden. Tijdens de kampioenswedstrijd tegen DES lieten de jongens er geen twijfel over bestaan wie er de terechte kampioen is in de 5e Klasse, DES werd met maar liefst 1-11 verslagen.

De leiders Jan van Beek en Huub Brands zijn er ingeslaagd om samen met trainer Gerrit Nikkels een hecht collectief te smeden van deze groep jongens, waarbij de rol van leider Jan tijdens wedstrijden opvalt, als een ware  "Diego Simeone" zweept hij de jongens op naar grootse prestaties.

Holten JO13-3 bestaat uit de volgende spelers: Roy Kamperman, Hugo Hulleman, Thom Tempelman, Nicolaes ter Avest, Chiel van Beek, Rinse Zonnenberg, Jacob Visser, Huub Brands, Viggo Brinks, Liam Bouwhuis, Luuk Stevens, Oscar Burgstede, Suliman Barakat, Hisham Al Kaderi en Marthijn Klein Nagelvoort.

Het jeugdbestuur feliciteerd de jongens met de klasse prestatie .