Goed verzekerd via de Salland Clubactie VV Holten

Wij doen dit jaar voor het eerst mee met de Salland zorgverzekering Clubactie. Met deze actie krijgen wij de kans om een bedrag te scoren voor de clubkas. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een zorgverzekering afsluiten. Snel verdiend toch?

Hoe werkt het?

Voor elk lid van de club dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. Jij, als lid, krijgt korting op je aanvullende en tandartsverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

Al verzekerd bij ons?  Bent u al bij ons verzekerd en wilt u overstappen naar de collectiviteit van uw sportclub? Dat regelt u heel eenvoudig via Mijn Salland.

Premie Salland Zorgverzekeringen bekend

12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premie bekend gemaakt. Zo ook onze nieuwe sponsor. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €113,90 per maand voor de basisverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via www.salland.nl/vvholten! Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staan? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.