GEZOCHT: Pupillenscheidsrechters!

Wij zijn op zoek ouders of jeugdspelers die het leuk lijkt om op zaterdag een pupillen wedstrijd te fluiten.

Als spelbegeleider (JO8, JO9 en JO10) en/of als scheidsrechter (JO11 en JO12) zorg je ervoor dat de wedstrijden van onze jongste jeugd netjes en volgens de spelregels verlopen. Mocht je dit willen combineren met bijvoorbeeld je maatschappelijke stage, ook dat kan.

VV Holten gaat zorgen voor een stukje begeleiding en ook zorgen wij voor de juiste kleding en andere toebehoren. Als wij genoeg scheidsrechterskandidaten hebben, gaan we kijken of er een mogelijkheid is om een cursus te starten. Kosten van zo’n cursus worden uiteraard vergoed door VV Holten.

Interesse? Stuur een mail met je naam naar Arno Reusink, mailadres; voorzitter-jeugd@vvholten.nl, bellen of appen mag natuurlijk ook op telefoonnummer 06-43555003.