Frits Paule Cup 2019

Op 23 oktober werd de jaarlijkse Frits Paule Cup weer georganiseerd door de VOJAC ( Voetbal Jeugd Activiteiten) van v.v.Holten . Dit jaar deden er 63 spelers mee. Spelers uit de inloopgroep, JO7,JO8, JO9, JO10 en de JO11 deden mee,  aan de Frits Paule Cup is een middag waarop de jeugdige spelers in drie verschillende poules tegen elkaar strijden met vele verschillende spelletjes. Naast dat het een erg mooie middag was waarop de zon zich veel liet zien schitterde de vele spelers ook op veld twee tijdens de uitvoering van de acht verschillende spellen.

In de poule van de inloopgroep won dit jaar Mayke Bremer de derde plek, Floris Jolink werd tweede en de eerste plek ging naar Sepp Hegteler. In de JO-8/JO-9 poule won Chris Rechterschot de derde plek, Jorn Hegteler de tweede plek en werd Jelle van Wieringen eerst. In de JO-10/JO-11 poule was het Luan Wansink die ervandoor ging met de derde plaats, Thomas Aaftink werd tweede en Sem Voortman won de eerste plaats in deze Poule. De laatst genoemde benoemen we nog een keer omdat hij ook van alle deelnemers de meeste punten heeft gescoord tijdens de hele middag en daarmee de overall-winner werd. Dit nu al voor het tweede jaar op rij. Voor de spelers die bovenin de poule eindigde was dit natuurlijk een hele prestatie maar onze waardering gaat uit naar alle deelnemers die een fantastische inzet toonde en het beste van zichzelf lieten zien tijdens het hele toernooi. Met name tijdens de afsluitende wedstrijd tegen de maar liefst dertien begeleiders, de laatst genoemde werden voor het eerst sinds jaren verslagen door de deelnemers van het toernooi. De overwinning op deze begeleiders was daarmee een mooie kroon op een zeer geslaagde middag.

Namens de Vojac willen wij graag alle deelnemers, vrijwillige begeleiders en ouders bedanken voor de deelname en inzet tijdens deze hele middag. Graag zien we jullie weer bij de volgende activiteit van de VOJAC.