Een van de trouwste roodzwarters in het zonnetje

HOLTEN - Op 16 november werd Henk Stukker, beter bekend als 'De Pette’, 90 jaar.

Bij VV Holten is Henk een bekend gezicht en een van de meest trouwe supporters

bij de wedstrijden van het eerste elftal. Bij uit- en thuiswedstrijden is hij haast altijd langs de lijn te vinden. Voor de heren van Holten 1 was dit daarom genoeg reden om de beste man een bezoek te brengen op zijn 90ste verjaardag. Bij het thuisadres aangekomen werden de jongens warm ontvangen te midden van zijn vrouw en familie en werd er geproost op het behalen van deze mooie leeftijd. Mooie verhalen en herinneringen werden opgehaald over voornamelijk voetbal, in de tijd toen er nog werd gevoetbald in het Sportdal. Op zijn verjaardag kwamen de jongens uiteraard niet met lege handen. Naast een cadeautje en een bloemetje, was er ook de VV Holten sjaal. Deze kon op de foto natuurlijk niet ontbreken. “Namens de Fanclub Holten 1, en de spelers en staf. Van harte gefeliciteerd en tot snel op Meermanskamp!”, zo sprak Bas Tuitert bij het bezoek.

Foto v.l.n.r.: Daan Wissink, Gijs Martens, De Pette (met sjaal), Bas Tuitert.

Bron: Holten Extra