Doe mee met de Rabo Clubkas Campagne en stem op VV Holten !

Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio waaronder V.V. Holten een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook in 2019 weer de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 200.000,- beschikbaar! Ook V.V. Holten doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne !

Stem op V.V. Holten
Alle klanten van de Rabobank van 12 jaar en ouder ontvangen per post of per e-mail een persoonlijke stemcode. Zij kunnen vervolgens, op de aangegeven website, stemmen op V.V. Holten, en verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan zij er maximaal twee op V.V. Holten mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor V.V. Holten. De stemperiode loopt van 19 maart tot en met 7 april .

Oproep aan alle V.V. Holten leden
Het bestuur zal de Bijdrage van de Clubkas Campagne besteden aan het verduurzamen van de vereniging. Denk hierbij aan ledverlichting voor het trainings en of hoofdveld, zonnepanelen en andere maatregelen waarmee het energieverbruik bij VV Holten naar beneden kunnen brengen. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat we hiermee op de lange termijn ook kosten gaan besparen.

Daarom zou het geweldig zijn als jij, jouw familie, buren, vrienden en iedereen die je kent stemt op V.V. Holten tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente.
Kijk hier voor meer informatie https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-west-twente/rabo-clubkas-campagne/

Namens V.V. Holten bedankt voor je steun!