Chris en Dolores genieten als pupil van de week bij vv Holten

Op een zonovergoten sportpark Meermanskamp mochten afgelopen zondag, 17 februari, Chris Rechterschot en Dolores Wechstapel van vv Holten JO8-2G als pupil van de week aanwezig zijn bij de wedstrijd Holten 1 – Nieuw Heeten 1. Chris en Dolores hadden de dag ervoor met hun eigen team nog een prachtige overwinning behaald bij de uitwedstrijd tegen Heino JO8-2 (redactie 2-10 gewonnen!), waarbij Chris maar liefst 5 keer had gescoord en Dolores ook 1 keer.

Chris en Dolores werden door de trainer van Holten 1, Richard van Dellen, van harte welkom geheten en mochten daarna met de spelers van Holten 1 de tactische bespreking bijwonen. Nadat de spelers van Holten 1 zich hadden aangekleed in de kleedkamer, mochten Chris en Dolores de warming up meedoen en de keepers van het 1e warm schieten. Om 14 uur kwamen de matadoren van Holten en Nieuw-Heeten het veld op, onder aanvoering van de man in het zwart en de pupillen van de week en onder grote publieke belangstelling voor deze streekderby. De grasmat op het hoofdveld lag er prima bij, voor een mooie pot voetbal op deze zonmiddag. Trots als een pauw mochten Chris en Dolores de aftrap verrichten van de wedstrijd en proberen te scoren in het doel van Nieuw-Heeten. Ondanks dat dit laatste net niet lukte, waren de pupillen super blij en gingen dan ook vol goede moed naast de leider van Holten 1, Jan Beunk, op de bank zitten om de wedstrijd te aanschouwen en het eerste aan te moedigen. Halverwege de 1e helft kwam Holten op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jaap Huisman. Nieuw-Heeten kwam echter ook een paar keer gevaarlijk dicht bij het doel van Holten, dus het was nog geen gelopen koers. Met een 1-0 voorsprong werd er gerust. In de 2e helft scoorde Nieuw-Heeten echter de gelijkmaker. Holten ging alles op alles zetten, om alsnog de drie punten binnen te slepen en zo mee te blijven doen voor het kampioenschap. En dat lukte. Gijs Martens maakte diep in de 2 helft nog twee doelpunten en daarmee was de overwinning voor Holten 1 (3-1) een feit. Daarna mocht Disco Boontje zijn muzikale kunsten vertonen in de “afterparty” en bleef het nog lang gezellig in de kantine en daar buiten.

De middag werd voor Chris en Dolores afgesloten met een patatje, wat te drinken en een bal met alle handtekeningen van de spelers van Holten 1. Chris en Dolores hebben genoten. Dankjewel Holten 1!