Blauw Rood Holten neemt deel aan keepersbattle

Afgelopen maandag hebben Bas van Alst (Blauw Wit ‘66, JO11-1) en Toby Drent (V.V.Holten JO11-2) samen deelgenomen aan de keepersbattle bij de Keepersschool in Oldenzaal.

Bas en Toby zouden het erg leuk vinden als hun verenigingen meer gaan samenwerken werken en hadden daarom het ludieke idee opgevat om als " Blauw Rood Holten" deel te nemen aan de keepersbattle. Met deze ludieke actie willen ze beide verenigingen stimuleren om hun samenwerking te intensiveren.

Blauw Rood Holten deed het niet onverdienstelijk want in een deelnemersveld van 8 keepers eindigden de beide mannen op de 4e plaats en en dat is een fraai resultaat voor de 1e keer.

Bas en Toby hopen dat hun actie erbij toedraagt dat beide verenigingen intensiever met elkaar gaan samenwerken.