Bijzondere ochtend bij opening trapveldje v.v.Holten

HOLTEN – Het was een bijzondere ochtend vorige week zaterdag, 29 september, op sportpark  Meermanskamp. Daar werd het nieuwe trapveldje voor de allerjongste voetballertjes geopend. Dit gebeurde onder grote publieke belangstelling. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om dit “mooiste trapveldje” van Overijssel op tijd af te hebben voor de opening eind september. Het veldje is aangeboden door de familie Kemper namens de vorig jaar overleden Bram Kemper. Bram Kemper was speler van het tweede elftal van Holten en v.v. Holten was samen met FC Twente echt zijn club. Bij de opening was ook Jan van Halst aanwezig. Van Halst had net na het ongeluk, nu bijna een jaar geleden, meerdere malen contact met de familie en zij hadden daar veel steun aan. Ook de spelers van het tweede elftal waren bij de opening en hielden tijdens het lijflied van Bram (You’ll never walk alone vertolkt door Bert Reijlink en Jordy Kamphuis) fakkels in de lucht. Een indrukwekkend beeld, mede dankzij een prachtig zonnetje, was het gevolg. De eerste goal op het veldje werd gemaakt door Bart Kemper, broer van Bram. Hij verrichtte samen met Van Halst de aftrap en maakte diens assist beheerst af. Hierna mochten de jongste voetballeden met hun nieuwe tenues, en net gekregen voetballen, helemaal los op het veldje. Namens v.v. Holten dankte voorzitter Robert Oolbekkink de familie voor de gulle gift, ook alle betrokkenen die een bijdrage hadden geleverd het veld te realiseren werden hartelijk bedankt. Het prachtige veldje is alle dagen toegankelijk voor jonge voetballertjes. “Ze moeten alleen zelf wel een bal meenemen!”, aldus Oolbekkink.

Bron: Holten Extra