Afscheidswedstrijd Edwin Knapen mooi roodzwart feest

Afgelopen zaterdag nam Edwin Knapen onder grote publieke belangstelling afscheid als speler van het eerste elftal. In een wedstrijd tussen Holten 1 en een team van All Stars, waar Knapen mee speelde tijdens zijn loopbaan, werden voor de laatste keer de kicksen aangetrokken voor het vlaggenschip van v.v. Holten.

Knapen begon te voetballen bij Holten, ging later naar de jeugd van FC Twente, Go Ahead Eagles en speelde in de hoofdklasse bij Koninklijke UD in Deventer. Op zijn 23e keerde hij terug naar Holten en speelde 17 jaar in het eerste elftal, zaterdag dus voor het laatste. In zijn afscheidswedstrijd wist Knapen ook nog te scoren met een strafschop in het dak van het doel. Na afloop waren er vele mooie woorden voor Knapen en ook voor de afzwaaiende Merijn Bekkernens, Wilfred van der Pluijm en Rik Stoevenbelt. Materiaalman Wilco Oosterkamp werd benoemd tot Lid van Verdienste en reageerde hier zichtbaar blij geëmotioneerd op. Knapen dankte de club en alle betrokkenen voor de vele jaren en het mooie afscheid en zal dit seizoen zijn ervaring overdragen aan de jeugd in het tweede elftal.

Foto: Math Willems. Meer foto's van Math zijn te vinden in de besloten Facebook groep: Voetbal Holten.