Aanmelden Frits Paule Cup 2019

Beste Roodzwarters,

Woensdag 23 oktober aanstaande is het weer zover! Alle leden van V.V. Holten van de JO7 t/m JO11 mogen zich dan weer uitleven tijdens de jaarlijkse Frits Paule Cup, uiteraard gehouden op ons mooie sportpark Meermanskamp.

Vanaf 13:00 uur kun je jezelf aanmelden in de kantine bij de jongens en meiden van de VOJAC. Hierna zal er zo spoedig mogelijk gestart worden met het afwerken van de spelletjes. Je kunt hierbij gewoon je trainingskleding en voetbalschoenen aandoen. Na afloop van de spelletjes (+/- 15:30 uur) is er een voetbalwedstrijd op een groot veld tussen alle deelnemers (jullie dus) en de vrijwilligers. Ten slotte zal omstreeks 16:00 uur de prijsuitreiking in de kantine plaatsvinden. Per leeftijdscategorie zijn er leuke prijzen te winnen en de overallwinnaar zal de befaamde wisselbeker voor een jaartje mee naar huis mogen nemen.

De VOJAC verwacht iedereen dan ook te kunnen begroeten tijdens de Frits Paule Cup!  De werkelijke duur van de Frits Paule Cup is afhankelijk van de deelname, de bovengenoemde eindtijd is dus slechts ter indicatie.

Het aanmelden gaat als volgt: stuur een mail met de naam van de speler/speelster en het team waar hij/zij in speelt naar maxscheperman@hotmail.com. Als de speler/speelster achteraf toch niet kan, meld dit dan ook weer even via de mail.

Met vriendelijke groet,

VOJAC