Pupillen van de week, wedstrijd Holten - ABS, zondag 20 mei 2018

Komende zondag, 20 mei, speelt Holten thuis zijn laatste competitiewedstrijd tegen ABS. Bij deze wedstrijd zijn Charlotte Bessembinder en Guus Muller de  pupillen van de week zijn, beiden spelen in JO11-4 (E4) . Door te dubbelklikken op de naam onder de foto, verschijnt de door de Charlotte en Guus ingevulde vragenlijst.

Charlotte Bessembinder                               Guus Muller

Wij wensen Charlotte en Guus veel plezier zondag en hopen dat hun aanwezigheid en support erbij toedraagt dat Holten de 3 punten in huis houdt. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, Holten heeft nog een kleine kans om de 3e periode te winnen en daarom moet deze wedstrijd gewonnen worden.

Na de wedstrijd is er in de kantine een optreden van niemand minder dan de Reeperbahner Stimmungsmacher. De weersvoorspellingen zijn goed, de teams aan elkaar gewaagd en na de tijd is er gezelligheid. Alle ingrediënten voor een mooie zondag dus !

Jeugdbestuur VV Holten