Holten pakt met overwinning het goede paasgevoel

Het duel Holten-Sportclub Deventer (1-0) was er een waarin beide ploegen met Pasen in aantocht goede zaken konden doen. Met de drie punten passeert de thuisclub nummer acht Raalte op de ranglijst en vindt aansluiting met de ploegen in het linkerrijtje.

De mindere

,,Het was misschien niet het mooiste voetbal, maar ik ben blij met de drie punten”, zei Holten-aanvoerder Rik Stoevenbelt.,,Ik heb graag dat het elke week zo gaat. Dan zijn wij maar de mindere, maar ik heb het liefste de drie punten.”

Bij Deventer-trainer Johan van Ommen heerste een mengeling van trots en chagrijn. ,,Holten is de gelukkige winnaar”, concludeert Van Ommen. ,,Wij krijgen drie honderdprocent-kansen. Maar als je er niet eentje meer maakt dan je tegenstander, win je niet.”

Bron: de Stentor / Auteur Niels Meijerink 29-03-18, 23:10