Holten JO15-2 ongeslagen kampioen!

Dinsdag 29 mei speelde Holten JO15-2 zijn kampioenswedstrijd tegen Heeten JO15-2, deze wedstrijd moest met minimaal 2 doelpunten verschil gewonnen zodat de roodzwarten directe concurrent SDOL JO15-2 voor zouden blijven in de eindstand.

Holten ging furieus van start en in een tijdsbestek van 5 minuten werd er al 2x gescoord, waarna Holten gas terug nam en de wedstrijd rustig voortkabbelde. Heeten kon geen vuist maken en Holten controleerde de wedstrijd.

In de 2e helft controleerde Holten de wedstrijd maar wilden de mannen het publiek nog trakeren op een aantal doelpunten. Er werd nog 2x gescoord en de score had nog hoger kunnen uitvallen als de aanvallers iets scherper waren geweest. Maar een 4-0 overwinning was meer dan genoeg voor het kampioenschap en na de wedstrijd werd dit dan ook uitbundig feest gevierd op het veld en in de kantine.

Holten JO15-2 heeft laten zien een team te zijn met veel veerkracht en dit in combinatie met prima voetbal, ze mogen dan ook trots zijn op dit fraaie kampioenschap.

Holten JO15-2 bestaat uit de volgende spelers: Siebren Aaltink, Joris Cloosterman, Sem van der Meer, Olaf Pennewaard, Rens Rougoor, Ewout van der Werken, Robin Stevens, Luuk Megelink, Rick Smale, Mart Brinks, Luca Leeftink, Boet Meiders, Ryan Meuleman en Tomas Smale. Leiders Rene van der Meer, Willem en Heleen de Bruijn. Trainer Andre Huiskamp