Binnen V.V.Holten hebben wij op dit moment de volgende vacatures:

• Jeugdsecretaris. We zijn op zoek naar een man of vrouw die de taak van jeugdsecretaris op zich wil nemen. Het is een functie die gemiddeld 1 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. De taak van de jeugdsecretaris is dat hij of zij de communicatie verzorgt vanuit de JC en ook volwaardig meepraat bij de besluitvorming. Een voetbalachtergrond is zeker geen pre aangezien een frisse blik van iemand zonder voetbalachtergrond verfrissend kan werken in de JC. Dus ben jij die ouder of verzorger die graag een belangrijke bijdrage wil geven bij de verbetering van het jeugdvoetbal van VV Holten, neem dan contact op met jeugdvoorzitter Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of stuur een mail naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.
  • Jeugdcoordinator JO7 en inloopgroep, binnen de Jeugdcommissie en Technische Commissie  zijn we per direct op zoek naar een coördinator JO7en inloopgroep. Hij of zij is het aanspreekpunt voor leiders en trainers binnen deze leeftijdscategorie. Verder ben je betrokken bij de besluitvorming en ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij V.V.Holten en maak je deel uit van de jeugd en technische commissie. Het is een functie die gemiddeld 1 a 2 uur per week aan tijd in beslag neemt, daarnaast wordt er 1x in de maand vergaderd. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.
  • Scheidsrechterscoordinator Junioren, wij zijn per direct op zoek naar een scheidsrechterscoordinator voor de junioren. Hij of zij is het verantwoordlijk voor het plannen van scheidsrechters voor de wedstrijden van alle juniorenteams ( JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden, dit alles gebeurd in nauw overleg met onze wedstrijdcordinator Rene van der Meer. Verder is de coordinator aanspreekpunt voor scheidsrechter en voorziet hij of zij de scheidsrechters van informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.
  • Scheidsrechterscoordinator Pupillen, wij zijn per direct op zoek naar een scheidsrechters en spelbegeleiderscoordinator voor de pupillen. Hij of zij is het verantwoordlijk voor het plannen van scheidsrechters en/of spelbegeleiders voor de wedstrijden  van alle pupillen teams ( JO8 t/m JO12) juniorenteams ( JO13 t/m/JO19) op de zaterdag en voor eventuele doordeweekse wedstrijden, dit alles gebeurd in nauw overleg met onze wedstrijdcordinator Rene van der Meer. Daarnaast zorgt hij of zij ervoor dat de beginnende scheidsrechters en/of spelbegeleiders een stukje begeleiding krijgen rondom hun wedstrijden en geeft hij of zij informatie rondom aanpassingen spelregels en andere informatie vanuit de KNVB. Uiteraard is hierbij ondersteuning aanwezig vanuit de Jeugdcommissie. Belangstellenden voor deze functie kunnen hiervoor contact opnemen met Arno Reusink, tel.nr.06-43555003 of kunnen een mail sturen naar voorzitter-jeugd@vvholten.nl.
  • Trainerscoordinator, de trainerscoördinator weet hoe je jeugdspelers op kunt leiden tot het niveau wat binnen hun mogelijkheden ligt. Daarnaast heeft hij inzicht in hoe je opleidt, begeleidt en behoudt. Hij heeft ruime ervaring als jeugdtrainer in de verschillende leeftijdscategorieën. Hij geeft in grote lijnen aan op welke leeftijd bepaalde trainingen gegeven kunnen worden. De werkzaamheden van de jeugdcoördinator liggen vooral op het voetbaltechnische vlak. Hierbij is de leidraad het opleidingsplan van vv Holten.

Korte taakomschrijving

-De trainerscoördinator geeft voetbaltechnische ondersteuning aan trainers binnen de gehele jeugdopleiding.

- Helpt mee aan het blijven ontwikkelen van het voetbaltechnisch beleid en doet dat in samenwerking met de technische commissie.

- Stimuleert het jeugd- en hoofdbestuur om het opleidingsplan uit te voeren.

- Zorgt voor regelmatig overleg tussen de trainers over het te voeren voetbaltechnisch jeugdbeleid.

- Stimuleert trainers tot het volgen van opleidingen.

Doelstelling

Het op technisch vlak begeleiden en ondersteunen van de jeugdtrainers van vv Holten met als doel elke jeugdvoetballer optimaal te begeleiden.

Wat vv Holten verder van belang vindt:

Dat de trainerscoördinator ondersteuning en begeleiding biedt en geen onderwijzing. Laat zien hoe het kan en niet hoe het moet! ."De eigen inbreng en mening van onze trainers is zeer belangrijk”.

Het verenigingsdoel staat voorop: "Het domineren van de wedstrijd, balbezit, aanvallend voetbal, eigen initiatief en spelplezier!

Ben jij geïnteresseerd in de bovengenoemde functie?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie met je CV naar tc@vvholten.nl.

Wij zijn voortdurend opzoek naar vrijwilligers. Dus wil je iets doen binnen onze prachtige vereniging als bijvoorbeeld trainer/leider, scheidsrechters of misschien heb je wel andere ambities of kwaliteiten, meld je dan nu aan ! Aanmelden kan bij jeugdvoorzitter Arno Reusink, dit kan via de mail voorzitter-jeugd@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-43555003 of je kunt je melden bij algemeen voorzitter Robert Oolbekkink, dit kan via de mail voorzitter@vvholten.nl of op telefoonnummer 06-51105655 .