Training inloopgroep/ minipupillen

I.v.m. de Corona crisis wordt er tot nader order geen training verzorgd voor de Jeugd onder de 7 jaar. Wij hebben de voorwaarden van het "het verantwoord sporten protocol van het NOCNSF", opgesteld i.o.m. de gemeente en sportbonden, goed tot ons genomen en hebben op basis daarvan besloten om voorlopig niet te gaan trainen met de inloopgroep en de JO7. De jeugd onder de 7 jaar is niet zelfstandig genoeg om te trainen zonder bijzijn van ouders en onze trainers moeten ook gepaste afstand houden waardoor zij niet het extra stukje aandacht kunnen geven wat nodig is bij deze jonge groep. Zodra er meer ruimte komt voor  ouders en/of trainers dan gaan wij de training weer opstarten. Houd onze website in de gaten of bij vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met sportieve groet,

Arno Reusink

Voorzitter Jeugdcommissie VV Holten

Tel. 06-43555003

Mailadres: voorzitter-jeugd@vvholten.nl

 

De inloopgroep ook wel minipupillen genoemd zijn de allerjongste deelnemersaan het voetbalspel op ons prachtige sportpark. De inloopgroep speelt geencompetitie en de jongens en meisjes hoeven nog geen lid te zijn van de vereniging. Dit mag natuurlijk wel, maar in principe is deelname dus geheel vrijblijvend. De leeftijd van de spelertjes varieert van vierenhalf tot en met zes jaar, alhoewel vierenhalf wel erg jong is kunnen sommige jongens en meisjes al best groot zijn voor hun leeftijd.

Iedere maandag wordt er "getraind" door deze jonge talenten van 18.00 tot 19.00 uur, tijdens dit uurtje spelen c.q. voetballen leren ze omgaan met de bal (hoofddoelstelling) en doen ze allerlei leuke oefeningen en spelletjes. Plezier staat voorop, zowel in het veld als bij de ouders langs de kant. Afhankelijk van het instroommoment en de ontwikkelingen die de kinderen doormaken spelen ze een half jaar tot een jaar in de inloopgroep.

Maandelijks is er een toernooi voor de voetballers uit de inloopgroep en wel de Sterren League die bij toerbeurt georganiseerd wordt door de deelnemende verenigingen (SC Deventer, VV Holten, Kon. UD, Blauw Wit, RDC, Sportclub Wesepe en Witkampers). Sportiviteit en spelvreugde staan centraal bij de Sterren League. Resultaat is van ondergeschikt belang. Daarom worden er geen uitslagen bijgehouden, er zijn alleen maar winnaars !

Wil je een keer meetrainen dan ben je van harte welkom !

Voor meer informatie of opgave kunt u terecht bij:

Arno Reusink (Tel. 06-43555003), mailadres: voorzitter-jeugd@vvholten.nl